Business Consultant Afstudeeropdracht: Onderzoek/opzetten van een OXplus – Applicatie

OXplus is op zoek naar een ‘Business Consultancy’ afstudeer stagiair die het interessant en leuk vind om een applicatie te ontwikkelen. Momenteel heeft OXplus een applicatie ontwikkeld voor een specifieke klant. Deze applicatie wil OXplus transformeren tot een OX-applicatie, welke verkocht kan worden aan nieuwe potentiële klanten. Hiervoor moeten een aantal zaken worden aangepakt:

  • Specifieke klant behoeftes onderzoeken;
  • Huidige en nieuwe functionele en technische requirements onderzoeken en opstellen;
  • Onderzoeken welke businessprocessen de applicatie ondersteund en geoptimaliseerd worden door de applicatie;
  • In kaart brengen welke resources er nodig zijn om de applicatie te ontwikkelen (time, effort);
  • Welke data moet beschikbaar zijn om de applicatie te kunnen demonstreren;

Uiteraard kan in een afstudeeropdracht niet alles onderzocht en uitgevoerd worden, samen bepalen we de juiste onderzoeksrichting passend bij jouw interesse en afstudeerrichting.

Daarnaast is OXplus voornemens om ook een stagiair aan te nemen die verantwoordelijk is voor de sales en marketing van de applicatie, én een stagiair software engineer die zich focust op de daadwerkelijke ontwikkeling van de applicatie. Met beide stagiaires zal er veel samengewerkt moeten worden.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je jezelf perfect voor kan bereiden op de praktijk? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Henri Snijders.

Send e-mail