Software Engineer Afstudeeropdracht: Onderzoek/opzetten van een OXplus – Applicatie

OXplus is op zoek naar een ‘Software engineer’ afstudeer stagiair die het interessant en leuk vindt om een applicatieomgeving op te zetten. Momenteel heeft OXplus een applicatie ontwikkeld voor een specifieke klant. Deze applicatie wil OXplus transformeren tot een OX-applicatie, welke geïmplementeerd kan worden bij nieuwe potentiele klanten. Hiervoor moeten een aantal zaken worden aangepakt:

  • Opzetten van een demo-omgeving (front end en evt. back end), waarop de applicatie kan worden gedemonstreerd aan nieuwe klanten;
  • Doorontwikkeling van de front-end (vue.js) applicatie;
  • Onderzoeken welke methoden/technieken nog meer toegepast kunnen worden binnen de ontwikkeling van de applicatie;
  • Integraties met bestaande OX-demo omgevingen onderzoeken;

Uiteraard kan in een afstudeeropdracht niet alles onderzocht en uitgevoerd worden, samen bepalen we de juiste onderzoeksrichting passend bij jouw interesse en afstudeerrichting.

Kennis van Node.js, Vue.js, Bitbucket, Github en basis database kennis is een pre.
Beheersen van de Engelse taal is een must.

Daarnaast is OXplus voornemens om ook een stagiair aan te nemen die verantwoordelijk is voor de sales en marketing van de applicatie, én een stagiair die een focus heeft op business consultancy. Dit betekent dat er veel samengewerkt moet worden met sales/marketing stagiair en business consultancy stagiair.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je jezelf perfect voor kan bereiden op de praktijk? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Henri Snijders.

Send e-mail